FAQ

CETAPHIL

Cetaphil er en serie med hudpleieprodukter utviklet og klinisk bevist for å hjelpe folk med å ta vare på sin sensitive hud og andre hudproblemer forbundet med sensitiv hud. En sunn hud både føles og ser sunn og frisk ut. Alle Cetaphil-produktene er utviklet med din hudhelse i fokus

Det som gjør Cetaphil spesiell er at vi er dedikert til å fremme hudhelse for sensitiv hud. Cetaphil-produkter er klinisk bevist å beskytte mot 5 tegn på sensitiv hud. Vårt arbeid er basert på vitenskap og forskning, og vi jobber i tett samarbeid med hudleger. Cetaphil er egnet for selv den mest sensitive huden, og det er grunnen til at hudleger over hele verden anbefaler Cetaphil og stoler på merket i mer enn 75 år.


Vi innlemmer miljømessig og sosialt bærekraftig praksis gjennom hele virksomheten vår, med fokus på fire nøkkelområder: å redusere miljøpåvirkningen vår, bruke renere ingredienser, smartere emballasje og ulike initiativer for å fremme sosial bærekraft i samfunnet vårt


Les mer Det som gjør Cetaphil spesiell er at vi er dedikert til å fremme hudhelse for sensitiv hud. Cetaphil-produkter er klinisk bevist å beskytte mot 5 tegn på sensitiv hud. Vårt arbeid er basert på vitenskap og forskning, og vi jobber i tett samarbeid med hudleger. Cetaphil er egnet for selv den mest sensitive huden, og det er grunnen til at hudleger over hele verden anbefaler Cetaphil og stoler på merket i mer enn 75 år.


Vi innlemmer miljømessig og sosialt bærekraftig praksis gjennom hele virksomheten vår, med fokus på fire nøkkelområder: å redusere miljøpåvirkningen vår, bruke renere ingredienser, smartere emballasje og ulike initiativer for å fremme sosial bærekraft i samfunnet vårt


Les mer

Cetaphil passer for ulike hudtyper fra veldig tørr til kombinert eller fet, samt for kløende og irritert hud. Cetaphil er skånsom, beskytter og styrker huden samtidig som den renser og fukter alle typer sensitiv hud.https://staging-eu01-galderma.demandware.net/s/Galderma-SE/hudbesv%C3%A4r/torr-hud#

Cetaphil passar känslig hud eftersom produkterna är utvecklade med ingredienser och formuleringar som är kliniskt bevisade att skydda och stärka hudens naturliga skyddsbarriär. Dessutom har produkterna en pH-nivå som passar hudens syra-bas-balans. Vi använder endast ingredienser av högsta kvalitet som inte irriterar huden vilket gör produkterna lämpliga för dagligt bruk för dem som har känslig hud.

Vi driver omfattende forskning for hele tiden å sikre at produktene våre alltid har best mulig egenskaper som gir sensitiv hud det den trenger. Vi har derfor oppgradert de fleste av produktene våre i 2022 for bedre å møte behovene til selv den mest sensitive huden. Følgende produkter er fri for parabener og sulfater.


Cetaphil Daily Facial Cleanser

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Cetaphil Facial Lotion

Cetaphil Moisturizing Lotion

Cetaphil Moisturizing Cream

Cetaphil Softening Cream

De vanligste dehydrerende alkoholene som ofte finnes i hudpleieprodukter er etylalkohol og isopropyl (eller rødsprit).


Alkoholene i Cetaphils produkter har imidlertid godt av større molekyler. Dette betyr at alkoholingrediensene vi bruker - produkter som cetylalkohol og stearylalkohol - har en tendens til å fange opp vann, så de er fuktighetsgivende i stedet for å irritere eller tørke ut huden. Å bruke disse ingrediensene er en av mange grunner til at Cetaphil har så skånsomme produkter.

Som et farmasøytisk selskap er Galderma lovpålagt å utføre dyreforsøk på medisiner – men ikke på kosmetiske produkter. Cetaphil er et kosmetisk produkt og er ikke testet på dyr.


Galderma tester ikke Cetaphil-produkter eller ingredienser brukt i Cetaphil på dyr på noe stadium av vår produktutvikling eller produksjonsprosess. Selv om enkelte helsemyndigheter kan utføre dyreforsøk på visse kosmetiske produkter før de godkjennes for salg, har vi en aktiv avtale på plass med IIVS (Institute for In Vitro Sciences), et non-profit forsknings- og testlaboratorium, for å bidra til å drive bruk av in vitro testmetoder som et alternativ til dyreforsøk for kosmetiske produkter globalt.

Våre produkter er spesielt utviklet for sensitiv hud. Noen ganger er sensitiv hud assosiert med tørr hud, men du kan ha sensitiv hud uansett hudtype. Cetaphil passer for ulike hudtyper fra veldig tørr til kombinert eller fet, samt for kløende og irritert hud. Cetaphil er skånsom, beskytter og styrker huden samtidig som den renser og fukter alle typer sensitiv hud.

Cetaphil Daily Facial Cleanser og Cetaphil Daily Facial Moisturizer passer for fet hud, hud med tendens til akne og kombinasjonshud.

Produktene fra Cetaphil er veldig milde og spesielt utviklet for sensitiv og tørr hud. De kan brukes av hele familien og anbefales av både barneleger og hudleger over hele verden.

Våre produkter er ikke økologiske.


Cetaphil-produktene som er tilgjengelig i Norge inneholder ikke solbeskyttelsesfaktor.


Men du kan bruke hvilket som helst produkt under solkremen din hvis du vil. De aller fleste ansiktsprodukter med solbeskyttelse inneholder vanligvis kun beskyttelse mot UVB. Derfor er vårt tips å bruke et godt solbeskyttelsesprodukt som også beskytter mot UVA.

Cetaphil følger naturligvis gjeldende lover, men som legemiddelfirma har vi en enda strengere intern standard og jobber derfor kontinuerlig med sikkerheten og effektiviteten til ingrediensene våre. Vi har en lang liste over ingredienser vi unngår i produktene våre, og våre formuleringer er eksperter på å undersøke produkter som er trygge og fri for hudirriterende stoffer. Ingrediensene har ingen eller svært lavt allergeninnhold. Cetaphil er utviklet sammen med hudleger for pasienter/forbrukere med alt fra tørr hud til ulike hudsykdommer. Vi er et farmasøytisk selskap fullstendig fokusert på huden og alle våre produkter er basert på klinisk dokumentasjon og forskning.

Cetaphil er tilgjengelig på Apotek 1 og Vitus Apotek. Sortimentet kan variere i de enkelte apotek.

Alle Cetaphil-produkter i Norge er veganske.