En lege med vernebriller som ser gjennom et mikroskop

HUDPLEIE SOM ER BASERT PÅ VITENSKAP 

Sensitiv hud krever litt mer omtanke, med støtte av klinisk dokumenterte data. Cetaphils produkter er, med støtte i forskning og kliniske studier, utviklet for å sikre den mest effektive sammensetningen av ingredienser for sensitiv hud.

VITENSKAP OG SENSITIV HUD 

Vårt utvalg av rense- og fuktighetskremer er sammensatt med nøkkelingredienser for å hjelpe til med å håndtere ulike hudproblemer og forbedre motstandskraften hos sensitiv hud. Vi benytter oss av den siste vitenskapelige forskningen for å utvikle hudpleieprodukter for sensitiv hud, og dette er grunnen til at Cetaphil er anbefalt varemerke #1 blant leger i USA

En kvinnelig lege bruker et verktøy for å sjekke en pasients hud
Et bilde av tre molekyler, med tekst som beskriver hvordan ingrediensene hjelper huden

HVORDAN FUNGERER DET? 

Cetaphils produkter inneholder vesentlige ingredienser som er vitenskapelig dokumentert å styrke hudbarrierens funksjon. Niacinamid (vitamin B3) og pantenol (pro-vitamin B5) beroliger sensitiv hud for å redusere tørrhet og rødhet. Glyserin tilfører fuktighet til det ytre hudlaget, noe som bidrar til å opprettholde barrierefunksjonen i epidermis. Ved å bruke denne blandingen av ingredienser som er anbefalt av hudleger, forbedrer Cetaphil hudkvaliteten hos sensitiv hud, samtidig som den lindrer irritasjon og ubehag. 


Hvis du er en av alle dem som har sensitiv hud, kan Cetaphil hjelpe deg. Med vitenskapelig dokumentasjon fra studier på over 32 000 pasienter har Cetaphil vist seg å gi beskyttelse mot tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og en svekket hudbarriere, noe som gjør Cetaphil til ekspertens valg for sensitiv hud.