En glassskål med en klar substans i den, med en pipette som trekker opp noe av den substansen

VÅRE INGREDIENSER 

Cetaphil bruker et bredt utvalg av hovedingredienser, som niacinamid, ceramider og hyaluronsyre, hver og en med unike og effektive egenskaper for å håndtere ulike hudproblemer. 

CETAPHIL MED FORMULERINGER BASERT PÅ VITENSKAP OG FORSKNING PÅ SENSITIV HUD 

Cetaphils produkter er utviklet spesielt for å være skånsomme mot sensitiv hud, samtidig som de er effektive når det gjelder å rengjøre og tilføre fuktighet. Vi bruker mye tid og ressurser på å velge ut de aktive ingrediensene for den perfekte blandingen som passer for nettopp dine hudpleiebehov. 

Fire glassskåler som står på en grønn bakgrunn, hvor hver inneholder en liten mengde av en annen hvit eller klar substans
Niacinamide.png

Niacinamid eller vitamin B3, er et essensielt vitamin for huden med fuktighetsgivende og antioksidative egenskaper. Det er effektivt for å binde fuktighet og er vanlig i produkter for fet hud og akne. 

 Panthenol.png

Panthenol eller pro-vitamin B5, er en naturlig beroligende ingrediens som bidrar til å lindre hudirritasjon. Det har naturlig fuktighetsgivende egenskaper som binder fuktighet, noe som bidrar til mykere, glattere og freshere hud

Glycerin.png

Glyserin er en vannløselig, mykgjørende ingrediens som gir en langvarig fuktende effekt, binder vann og bidrar til å opprettholde normal fuktighetsbalanse i huden. Det stimulerer nye hudceller og gir huden en frisk glød. 

Tocopherol.png

Tokoferol, eller vitamin E, er en potent antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler. Det fukter og beroliger huden for å lindre irritasjon. 

 

Shea Butter.png

Sheasmør inneholder høye nivåer av vitaminer og fettsyrer som er gode for huden. Det er med på å gjenopprette den naturlige hudbarrieren og bidrar til å bevare en normal fuktighetsbalanse i huden for å hindre tørrhet og minimere irritasjon. 

Hyaluronic-Acid.png

Hyaluronsyre finnes naturlig huden, men nivåene synker etter hvert som vi blir eldre. Den brukes i hudpleieprodukter på grunn av sin evne til å holde på fuktigheten og på denne måten effektivt tilføre fuktighet og øke hudens elastisitet. 

Ceramides.png

Ceramider finnes i det ytterste hudlaget og bidrar til den naturlige hudbarrieren som kan hjelpe til med å holde irriterende stoffer ute og fuktigheten inne. I hudpleieprodukter bidrar de til å øke hudens motstandskraft mot tørrhet og irritasjon. 

Aloe-Vera.png

Aloe vera består av mer enn 95 % vann, noe som gjør den til en utmerket fuktighetskilde for huden. I tillegg til å gi fuktighet virker den naturlig eksfolierende og er med på å friske opp og vitalisere huden din. 

urea.png

Urea er et fuktighetsbevarende middel med både keratolytiske og fuktighetsgivende egenskaper. Det innebærer at det er med på å fjerne døde hudceller samtidig som det effektivt tilfører fuktighet og gjør huden myk, noe som gjør det ideelt for ru og tørr hud.

Bisabolol .png

Bisabolol har flere fordelaktige egenskaper, det er antioksidant, antiinflammatorisk og beroligende. Det beskytter huden mot skader fra frie radikaler og hindrer nedbryting av kollagen for å hjelpe huden med å holde seg elastisk og fast. 

avacado.png

Avokadoolje er rik på de viktige vitaminene A, D og E, som gir næring til huden samtidig som den tilfører fuktighet for å motvirke tørr og irritert hud. 

almond.png

Søtmandelolje er en mykgjørende ingrediens som beroliger tørr, irritert hud og er med på å forbedre hudens struktur og redusere ruhet. Den har fuktighetsgivende egenskaper, kan hjelpe til med å redusere aldringstegn og inneholder store mengder vitamin E med gode antioksidative egenskaper