En kvinnelig lege sjekker en pasients lymfeknuter i nakken med hånden

Anbefalt varemerke #1 blant amerikanske leger 

I tett samarbeid med hudleger og helsepersonell har vi gjennomført over 550 kliniske studier på over 32 000 pasienter for å sikre effektiviteten og sikkerheten hos produktene våre for sensitiv hud. Mange års erfaring med å ta vare på hud har gitt Cetaphil tillit hos både helsepersonell og forbrukere. 

null

EKSPERTENS VALG FOR DIN SENSITIVE HUD 

Cetaphil ble utviklet for over 75 år siden for å hjelpe hudleger med å gi bedre behandling til pasienter med sensitiv hud. Helt siden da har Cetaphil hatt høy tillit blant hudleger og hudeksperter. 

 

Det første produktet som ble utviklet, Cetaphil Cleansing Lotion, (i dag Cetaphil Gentle Skin Cleanser) inneholdt bare åtte ingredienser og var parfyme- og såpefritt, det primære valget blant leger og farmasøyter for pasienter med sensitiv hud. 

Cetaphil slagord - Nummer 1 mest anbefalte merket for sensitiv hud av amerikanske leger

FOR DEG SOM ER PÅ JAKT ETTER HUDPLEIE FOR SENSITIV HUD 


Vi har samme høye nivå i alle ledd av utviklingen av våre produkter. For å sikre at du får det best mulige produktet for huden din, samarbeider vi med leger for å forstå sensitiv hud og utvikle produkter som er spesielt beregnet for ulike hudproblemer som kan oppstå ved sensitiv hud. 

En smilende mannlig lege snakker med en pasient

Gjennom våre kliniske utprøvinger og tett samarbeid med helseeksperter utvikler vi hudpleieprodukter som er både skånsomme og effektive. Faktum er at Cetaphils produkter er testet på over 32 000 pasienter i mer enn 550 kliniske studier gjennomført av Galderma. 

 

Cetaphil er anbefalt varemerke #1 for sensitiv hud av leger i USA. La ekspertenes valg for sensitiv hud bli ditt valg.