Blå himmel med hvite skyer

VÅR REISE MED CLEAR SKIES 

Vi må ta ansvar i dag for å få en bedre morgendag

Cetaphil har beskyttet og tatt vare på sensitiv hud i over 75 år, og vi vet derfor at hudens helse gjenspeiler miljøet vi lever i. Dette er en av mange årsaker til at vi jobber for å bli renere, mer effektive og mer bærekraftige.

CLEAR SKIES + WE CARE MORE STAKER UT KURSEN MOT ET BÆREKRAFTIG MILJØ OG EN LYSERE FREMTID FOR ALLE 

Vi etterlever miljømessig og sosialt bærekraftig praksis i hele virksomheten med fokus på fire nøkkelområder: å redusere miljøpåvirkningen, bruke renere ingredienser, smartere emballasje og ulike initiativer for å fremme sosial bærekraft i samfunnet 

  

Denne vitenskapelig funderte strategien inkluderer ambisiøse mål i tråd med FNs handlingsplan «Agenda 2030» for bærekraftig utvikling, noe som også omfatter å transformere våre nåværende produksjonsanlegg til å benytte 100 % fornybare energikilder og oppnå CO2-nøytralitet innen 2022. I takt med utviklingen av Clear Skies + WE CARE MORE utvikles også målene våre og tiltakene vi iverksetter for å skape endring. 

REDUSERT MILJØPÅVIRKNING 

Vi ønsker å behandle miljøet på samme måte som vi behandler huden – med ømhet, omtanke og med støtte i vitenskapen. Siden 2010 har Cetaphil og deres morselskap Galderma: 

● redusert vannforbruket med 33 % per tonn produkt, gjennom et program for å gjenvinne og gjenbruke vannet i fabrikker og forskningsanlegg 

● redusert de årlige CO2-utslippene fra fabrikkene med over 60 % ved å ta i bruk mer effektiv teknologi og fornybare energikilder 

I dag får fabrikkene våre 95 % av strømmen fra fornybare kilder, og ingenting av avfallet dumpes på søppelfyllinger. 

Toppvisning av store solcellepaneler i en skog, med treblader synlig mellom panelene
Et bilde av tre molekyler, med tekst som beskriver hvordan ingrediensene hjelper huden

PRODUKTER BESTÅENDE AV RENE INGREDIENSER 

Innholdet i Cetaphil-produktene er basert på den nyeste vitenskapen om sensitiv hud. Dette er de første produktene som produseres med biologisk nedbrytbare* ingredienser, som også er fri for parabener, sulfater og animalsk innhold, og som ikke testes på dyr i noen fase av utviklings- og produksjonsprosessen: 

● Gentle Skin Cleanser 

● Daily Facial Cleanser 

● Moisturizing Lotion 

● Facial Lotion 

● Moisturizing Cream 

● Facial Moisturizer 

● Softening Cream 

 

Og det beste av alt? Produktene har den samme pålitelige effekten og sensoriske opplevelsen som Cetaphils kunder kjenner og elsker

SMARTERE EMBALLASJE

Produktemballasjen er like gjennomtenkt som innholdet. Cetaphil bruker hovedsakelig monomateriale og lukkinger som er delvis gjenvinnbare, og som kan gjenvinnes på de fleste anlegg. Den papirbaserte emballasjen er laget av fornybare og biologisk nedbrytbare materialer.

En gjenvinningslogo med blader rundt
we-care-more

WE CARE MORE - Å VÆRE EN DEL AV SAMFUNNET

Vi vet at hudens helse gjenspeiler verdenen vi lever i, og verden har aldri vært mer stresset enn den er nå. Den globale oppvarmingen fører til klimaendringer, det blir mer og kraftigere ekstremvær, og luftforurensningen påvirker over 90 % av verdens befolkning. Derfor jobber Cetaphil hver dag for å bli renere og mer effektive – bruke mindre ressurser og produsere mindre avfall. Vi omdanner selskapet til å fremme en verden med Clear Skies, med et sunnere miljø og en lysere fremtid.   

 

Men vi vil gjøre mer, med WE CARE MORE Vår visjon er å være det mest omtenksomme hudpleiemerket og forme en fremtid der alle har det bra i sin egen hud. 

 

De fire hjørnesteinene i bærekraftsarbeidet vårt er 

 

TILLIT: Vi hjelper mennesker med å ha det bra med sin egen hud. Vi bruker stemmen vår for å ta et standpunkt.  

 

EMPATI: Vi forstår sensitiv hud og den daglige kampen og deler våre styrker med andre.  

 

HANDLING: Vi inspirerer mennesker til å oppnå sunn hud og fysisk aktivitet som føles god.  

 

MILJØ: Vi handler for å skape et sunnere miljø og bygge en lysere fremtid.  

 

Følg oss på @cetaphilnorge for å få vite mer om hva vi gjør sammen med ulike samarbeidspartnere