Daily Facial Cleanser

Daily Facial Cleanser

Badges

 

For blandingshud og fet hud

En lett skummende ansiktsrens som rengjør skånsomt og effektivt i dybden og minimerer porene uten å fjerne hudens naturlige fuktighet.

 • Inneholder en klinisk dokumentert blanding av niacinamid og pantenol som er med på å bevare hudens naturlige fuktighetsbarriere.
 • Klinisk dokumentert å rense effektivt
 • Anbefalt varemerke #1 for sensitiv hud av leger i USA

 

PAKKESTØRRELSE: 236 ml

FUNKSJONER

En lett skummende rens for ansiktet som rengjør skånsomt og effektivt i dybden og minimerer porene uten å fjerne hudens naturlige fuktighet. Inneholder glyserin, niacinamid og pantenol og er klinisk dokumentert å bevare hudens naturlige fuktighetsbarriere og balansere pH-verdien. Fjerner smuss, overflødig fett og makeup uten at huden blir tørr eller stram. Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere
 

 • Tetter ikke igjen porene.

  Tetter ikke igjen porene.

 • Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud

  Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud

Daily Facial Cleanser
Daily Facial Cleanser 
          Ingredients

INGREDIENSER

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Sodium Chloride, Citric Acid. FIL.1744.V01

Rens huden med et mildt og effektivt renseprodukt morgen og kveld

Daily Facial Cleanser er ideell for kombinert til fet, sensitiv hud. Daily Facial Cleanser er klinisk dokumentert å rengjøre huden i dybden og minimere forekomsten av porer, samtidig som den effektivt fjerner smuss, overflødig fett og sminke uten å etterlate huden tørr eller stram.

Tilfør fuktighet både morgen og kveld for å låse inn fuktigheten

Påfør ansiktskrem umiddelbart etter rens for å tilføre fuktighet og låse fuktigheten inn i huden. Om dagen anbefaler vi også å bruke en sterkere solbeskyttelse for å beskytte huden mot solen. Å bruke en fuktighetskrem om natten er med på å øke fuktighetsreservene i huden og beskytte mot tørrhet hele natten, slik at huden føles og ser fresh ut hver morgen.

null