Facial Lotion

Facial Lotion

Badges

 

 

For normal, tørr og sensitiv hud

 

En lett og ikke-fet ansiktslotion som trekker raskt inn i huden og tilfører fuktighet i opptil 48 timer

 

• Inneholder niacinamid og pantenol samt fuktighetsgivende glyserin som er klinisk dokumentert å berolige, fukte og beskytte huden umiddelbart mot tørrhet i 48 timer samt gjenopprette hudbarrieren på bare 1 uke

• Studier viser at 94 % av brukerne opplevde at huden hadde nok fuktighet etter bare 1 påføring

 

• Anbefalt varemerke #1 for sensitiv hud av leger i USA

 

PAKKESTØRRELSE: 118 ml

Funksjoner

Lett og ikke-fet ansiktslotion i ny og forbedret formula. Inneholder en klinisk dokumentert blanding av niacinamid og pantenol som er med på å bevare hudens naturlige fuktighetsbarriere, samt avokadoolje som er rik på antioksidanter, og som beroliger og gir tørr hud intensiv tilførsel av fuktighet og næring. Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud: tørrhet, irritasjon, ruhet, stramhet og svekket hudbarriere
 

 • Tetter ikke til porene

  Tetter ikke til porene

 • Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud

  Beskytter mot 5 tegn på sensitiv hud

Facial Lotion
Facial Lotion 
          Ingredients

INGREDIENSER

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Panthenol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Citric Acid.

Rens huden med et mildt og effektivt renseprodukt morgen og kveld

Rens huden med Gentle Skin Cleanser eller Daily Facial Cleanser, avhengig av hvilken som passer best for din hud. Begge fjerner smuss, makeup og urenheter skånsomt, samtidig som de bevarer hudens naturlige fuktighetsbarriere.

Tilfør fuktighet både morgen og kveld for å låse inn fuktigheten

Påfør Facial Lotion umiddelbart etter rens for å tilføre fuktighet og låse fuktigheten inn i huden. Om dagen anbefaler vi også å bruke en sterkere solbeskyttelse for å beskytte huden mot solen. Å bruke en fuktighetskrem om natten er med på å øke fuktighetsreservene i huden og beskytte mot tørrhet hele natten, slik at huden føles og ser fresh ut hver morgen.

Anbefalt varemerke #1 for sensitiv hud av leger i USA

Dette milde, ikke-komedogene og ikke-irriterende produktet er ideelt for bruk som kropps- eller ansiktslotion. Inneholder niacinamid og pantenol som styrker hudbarrieren, fuktighetsgivende glyserin og søtmandelolje som beroliger og gir huden intensiv fuktighetstilførsel.

null