En smilende kvinne ser på seg selv i speilet

LES MER OM HVORDAN DU KAN GI SENSITIV HUD LITT MER OMTANKE 

Finn ut mer om Cetaphil 

Gi den sensitive huden din litt mer omtanke med vårt produktsortiment. 

null
Cetaphil slagord - Nummer 1 mest anbefalte merket for sensitiv hud av amerikanske leger

Cetaphil er et skånsomt og pålitelig hudpleiemerke som har blitt anbefalt av leger og hudleger i over 75 år, og som brukes av flere millioner mennesker med sensitiv hud rundt omkring i verden for å styrke hudens motstandskraft. 

En kvinnelig lege sjekker en pasients lymfeknuter i nakken med hånden
null

ANBEFALT AV LEGER - ELSKET AV HUDEN

5 tegn på sensitiv hud

70 % av jordens befolkning oppgir at de har en eller annen form for sensitiv hud. I samarbeid med hudleger har vi identifisert 5 tegn på sensitiv hud, og produktene våre er klinisk dokumentert å beskytte mot disse 5 tegnene og styrke hudens motstandskraft.

Tørrhet icon

Tørrhet 

Tørr hud er et vanlig tegn på sensitiv hud. En svekket hudbarriere reduserer effektiviteten i det ytterste beskyttende hudlaget, noe som gjør det vanskeligere for huden å holde på fuktigheten. 

Bild utan namn

Løsningen


Nærende, fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og sheasmør styrker hudbarrieren for å bevare fuktigheten. Cetaphil tilfører fuktighet til huden effektivt uten å forårsake irritasjon.

Bild utan namn

Irritasjon


Hvis du har sensitiv hud, er det mer sannsynlig at du reagerer på forhold som kaldt vær og hudpleieprodukter som inneholder sterke ingredienser, med påfølgende rødhet, kløe, brennende følelse eller svie. 

Bild utan namn

Løsningen 

Cetaphils produkter anbefales av hudleger og er sammensatt av milde, beroligende ingredienser for å ta vare på sensitiv hud.

Bild utan namn

Ruhet


Huden bytter ut hudcellene regelmessig for å holde seg myk, jevn og frisk. Denne prosessen kan imidlertid bli forstyrret, noe som resulterer i flekker av grov, tørr, ujevn og flassende hud. 

Bild utan namn

Løsningen

Skånsom eksfoliering og rengjøring samt en fuktighetskrem kan jevne ut ru hud uten å føre til irritasjon eller uttørking, samtidig som den styrker den naturlige hudbarrieren og lar det ytre hudlaget fornyes.

Bild utan namn

Stramhet

Tørr hud mister elastisiteten slik at den føles stram. Denne ubehagelige følelsen er vanlig hos personer med sensitiv hud – studier viser at nesten 98 % av alle med sensitiv hud opplever dette.  

Bild utan namn

Løsningen 

Bruk et rengjøringsprodukt eller en krem som tilfører fuktighet for å motvirke tørrhet og forbedre hudens elastisitet. Let etter hudpleieprodukter som er tilpasset for sensitiv hud, som tilfører fuktighet og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere på en skånsom måte. 

 

Bild utan namn

Svekket hudbarriere


Hudbarrierens rolle er å bevare fuktighetsnivået og holde irriterende stoffer ute. En svekket eller skadet hudbarriere blir mindre effektiv, noe som fører til at du blir utsatt for ulike hudproblemer som er vanlige ved sensitiv hud. 

Bild utan namn

Løsningen 

Alle Cetaphils hudpleieprodukter bidrar til å bevare, styrke og gjenopprette hudbarrieren og er sammensatt med essensielle vitaminer og andre nærende ingredienser for huden. 

null

NYHET

Produkter i fokus

Har du tørr og sensitiv hud? Les mer om Cetaphil-produkter for tørr hud